Асоціація «Ягідництво України» запрошує відвідати колективний стенд українських ягідних компаній на виставці ANUGA!
13.08.2019

05-09 жовтня 2019 року в Кельні, Німеччина, відбудеться 35-та міжнародна виставка готових продуктів харчування і напоїв ANUGA.

Це одна з найбільших та найважливіших у світі профільних торгівельних виставок, основним девізом якої є «Якість та безпечність продуктів».

П’ять українських компаній, виробників та переробників органічних і конвекційних ягідних продуктів, візьмуть участь у спільному стенді ITC (Міжнародний Торгівельний Центр)  та Асоціації «Ягідництво України» на виставці ANUGA 2019 в рамках Проекту Eastern Partnership: Readiness for Trade initiative EU4Business Initiative, що фінансується Європейським Союзом.

В колективному стенді братимуть участь такі компанії:

Rivneholod ALC, Highberry LLC, Atlas LLC, Golden Mile LLC, Eco snack LLC

Ми будемо раді бачити вас на стенді: Hall 07.1 Стенд c-028g

ANUGA пропонує експонентам та професійним відвідувачам 10 окремих експозицій під одним дахом, які втілюють основні сектори харчової промисловості:

  • “Anuga Fine Food” – «Основні харчові продукти та делікатеси»;
  • “Anuga Gourmet” – «Фірмові страви»;
  • “Anuga Chilled & Fresh Food” – “Свіжі та охолодженні фрукти, овочі, риба»;
  • “Anuga Meat” – «М’ясо, ковбасні вироби, дичина, птиця»;
  • “Anuga Frozen Food” – «Заморожені продукти та морозиво»;
  • “Anuga Dairy” – «Молоко и молочні продукти»;
  • “Anuga Bread & Bakery” – «Хліб, випічка, бакалійна продукція, гарячі напитки»;
  • “Anuga Drinks” – «Напої»;
  • “Anuga FoorService” – «Технології для підприємств громадського харчування»;
  • “Anuga Retail Tec” – «Технології, обладнання та послуги для роздрібної торгівлі».

 

Концепція «10 виставок під одним дахом» була введена на виставці ANUGA у 2003 році і з того часу постійно розвивалася та розширювалася.

 

Супроводжуюча програма виставки враховує потреби відвідувачів, які представляють громадське харчування: наприклад, «Форум системної гастрономії» та спеціальні виставки «Creative Kitchen» та «Vision of Cooking». Серед інших заходів: «Ніч німецької торгівлі», галузеві вечори молочної промисловості та заморожених продуктів, а також конгрес «Харчування для дорослих». Вперше в цьому році відбудеться міжнародна конференція присвячена «халяльній» їжі.

 

В рамках виставки ANUGA традиційно проходить спеціальний форум, який стосується гастрономічного продовольства, призначеного насамперед для постачальників провізії, власників ресторанів та готелів. Концепція торгівлі завтрашнього дня та мистецтво мерчандайзингу обговорюються на  спеціальному семінарі та супроводжуються спеціальним показом. Якість натуральних продуктів та зручність упаковки незмінно є ключовими питаннями всієї експозиції.

 

До зустрічі в Кельні! Hall 07.1 Стенд c-028g