Експорт до Франції. Ключові специфіки ринку. Тренінг для українських підприємств ягідного сектору

2 жовтня 2018 року у конференц-залі готелю «Раціотель» (Київ, Україна) Міжнародний Торгівельний Центр спільно з Асоціацією «Ягідництво України» проведе консультативний тренінг з питань експорту продукції українських підприємств ягідного сектору до Франції у рамках Проекту «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива EU4Business», що фінансується Європейським Союзом, як частина ініціативи EU4Business.

Головною метою тренінгу є надання консультацій та практичних рекомендацій, щодо просування продукції українських підприємств ягідного сектору на французький ринок.

На тренінгу будуть розглянуті наступні питання: 1) головні особливості французького ринку свіжої ягоди та продукції її переробки; 2) огляд мережі дистрибуції свіжої ягоди та продукції її переробки у Франції; 3) особливості експорту свіжої ягоди та продукції її переробки до Франції; 4) пошук та налагодження контактів з французькими імпортерами та багато інших корисних питань з максимально практичним підходом.

Спікером тренінгу запрошено експерта Міжнародного Торговельного Центру з багаторічним досвідом у розвитку бізнесу, стратегічному управлінні, маркетингу та продажу.

Зареєструватися для участі можна на сайті Асоціації «Ягідництво України» uaberries.com.ua, за телефоном +38 067 487 37 49 або е-mail: info@uaberries.com.ua