Експорт заморожених ягід: дикороси VS культивовані ягоди – головна тема «Fruit&Berry Zoom» №7
26.10.2020

Україна щорічно експортує 40-50 тис.тонн заморожених ягід, при цьому левову частку складають дикороси. Чому ця продукція найбільш затребувана на зовнішньому ринку та які перспективи розвитку цього сегменту?

Про це поговоримо у середу, 28 жовтня об 11.00 під час Fruit&Berry Zoom №7».  За умови попередньої реєстрації участь у заході безкоштовна!

Спеціальні гості «Fruit&Berry Zoom» №7:

Василь Мартинчук, акціонер ТДВ “Рівнехолод” та Дмитро Панков, директор компанії “ХІПП-Ужгород”.

Приєднавшись до Fruit&Berry Zoom» №7 ви дізнаєтесь:

– Чому при плануванні виробництва в цих копаниях увагу було зосереджено саме на дикоросах, а не на культивованій ягоді?

– Як експерти оцінюють поточний сезон та з якими перепонами вже стикнулися?

– Чим відрізняються підходи до організації виробництва у великих та малих підприємствах?

– Як змінились вимоги до постачальників замороженої дикорослої продукції з урахуванням карантинних заходів та фітосанітарних вимог?

Аналітики та експерти АЯУ також запропонують вашій увазі новини ринку фруктів і ягід, та розкажуть про ціни на заморожену ягідну продукцію в Україні.

Не забудьте зареєструватись на подію за цим посиланням: https://bit.ly/2TbhMlM