3-денний професійний тренінговий курс «Вирощування суниці в закритому ґрунті»

Програма

Тренінгу «Вирощування Суниці в закритому ґрунті »

1-й день 11 вересня М. Київ
9:00-10:00 Реєстрація та вітальна кава
10:00-12:00 Особливості та типи виробництва в закритому ґрунті порівняно з плантаціями на відкритому ґрунті:

 

1.      Тоннелі та пластикові теплиці, інші види виробництва в закритому ґрунті

2.      Відмінності технологічного, агрономічного та фінансового підходів та ризиків

Кшиштоф Сак, Олександр Павловський
12:00-13:00 Сорти суниці для виробництва в закритому ґрунті та їх технічні характеристики Кшиштоф Сак, Олександр Павловський
13:00-14:00 Обід  
14:00-16:00 Цикли виробництва в теплицях. Огляд особливостей технології:

 

1.      Кліматичні особливості регіону

2.      Теплові та освітлювальні потреби

3.      Розрахунок потенційних врожаїв

4.      Торматичні періоди – посадка – цвітіння – плодоношення для різних сортів

Кшиштоф Сак, Олександр Павловський
16:00-16:30  

Перерва на каву

 

 
16:30-17:30 Сезонність та специфіка продажів:

1.      Канали

2.      Сезонність

3.      Більше інвестицій, але менші ризики та вища якість / вища ціна та більша гнучкість маркетингу

Кшиштоф Сак, Олександр Павловський
17:30-18:00 Тестування та підведення результатів Олександр Павловський, Кшиштоф Сак
2-й день 12 вересня м. Кагарлик

ФГ Підгірне

8:00-8:30 Виїзд до ФГ Підгірне (збір делегатів біля готелю)  
8:30-9:40 Переїзд у м. Кагарлик на ФГ Підгірне  
9:40-11:00 Прийом у господарстві. Вітальне слово. Кава

 

1.      Історія заснування господарства.

2.      Короткий звіт про функціонування ферми

3.      Сільськогосподарська інфраструктура: кількість тунелів, опалення, підживлення, ціни, потреби в робочій силі в різні періоди

4.      Кількість критичних моментів

Олександр Павловський
11:00-12:00 Сільськогосподарська інфраструктура

(з практичною демонстрацією в пластикових тунелях)

 

1.      Облаштування тунелів та теплиць: обладнання та устаткування

2.      Зрошувальні системи

3.      Фекртигація

 

Контроль критичних точок виробництва (з практичною демонстрацією в пластикових тунелях)

 

Технічні та інженерні аспекти

 

Контроль технологічних параметрів, контроль мікроклімату, боротьби зі шкідниками та хворобами

Олександр Павловський, Кшиштоф Сак
12:00-12:30 Питання та відповіді Олександр Павловський, Кшиштоф Сак
12:30-13:00 Тестові завдання Олександр Павловський, Кшиштоф Сак 
13:00-14:30 Обід  
14:30-16:00 Агротехнологічні аспекти вирощування суниці в закритому ґрунті

 

Сезонна переорієнтація у виробництві суниці

 

Теорія: Ризики, шкідники та хвороби, біологічні методи боротьби та захисту рослин

 

Кшиштоф Сак
16:00-16:30 Перерва на каву  
16:30-17:30 Агротехнологічні аспекти вирощування суниці в в закритому ґрунті

 

Практика: Ризики, шкідники та хвороби, біологічні методи боротьби та захисту рослин

Олександр Павловський
17:30-18:30 Повернення в м. Київ  
3-й день 13 вересня М. Київ
9:00-10:00 Обговорення підсумків 2 дня під час кавування
10:00-11:00 Фінанси, необхідні для різних видів виробництва суниці в закритому ґрунті

Капітальні витрати

Кшиштоф Сак
11:00-12:30 Фінанси, необхідні для різних видів виробництва суниці в закритому ґрунті

Структура витрат, експлуатаційні витрати, рентабельність; де можна та де не можна економити на витратах

Олександр Павловський
12:30-13:30 Обід
13:30-15:30 Керування господарсовм та управління ризиками при вирощуванні суниці в закритому ґрунті. Вплив ризиків на рентабельність. Інтерактивна презентація

 

Ризики: технологічні, якість посадкового матеріалу, фінансові, зовнішні та внутрішні, люди, ціни, конкуренція тощо.

Олександр Павловський, Кшиштоф Сак
15:30-16:00 Перерва на каву
16:00-17:00 Маркетинг та продаж міжсезонних товарів Олександр Павловський
17:00-18:00 Тестування, обговорення та підведення підсумків Курсу Олександр Павловський, Кшиштоф Сак

 

Связанные предстоящие события

  • 2019-10-17 Весь День

    Асоціація «Ягідництво України» оголошує про початок реєстрації на участь в унікальній для сектору події – Другої міжнародної конференції «Berry Drive -2019!».

     

    На сьогодні «Berry Drive -2019» це, без перебільшення, єдиний захід в Україні та інших європейських країнах, метою якого є удосконалення ефективності ведення ягідного бізнесу.

     

    Конкурентоспроможність на зовнішніх ринках:

    • Ефективна логістика, вимоги байєрів тощо;
    • Харчова безпека: як побудувати та впровадити прослідковуваність товару?;
    • Уроки міжнародних виставок 2018/2019: Anuga, SIAL, Fruit Logistica, BioFach;
    • Сертифікація – Must Have для успішного експорту;

     

    Організаційна структура підприємства та кадрова політика

    • Глобальна конкуренція за сезону робочу силу;
    • Побудування кадрової політики підприємства та показники ефективності персоналу;
    • АГРОСВІТА: проблеми підготовки кваліфікованих кадрів;
    • Рекрутінг на аутсьорсі: «за» та «проти»;

     

    Управління ефективністю виробництва

    • Енергоефективність підприємства
    • Впровадження CRM в компаніях, що спеціалізуються на ягідному бізнесі: доцільність та переваги;
    • Застосування мобільних додатків для дистанційного моніторингу стану рослин та ґрунту;

     

    І це далеко не всі питання, що будуть розкрити під час конференції. Крім того, паралельно з пленарною частиною заходу буде працювати консультаційний центр, де представники ягідних компаній зможуть отримати поради та консультації від провідних фахівців проектів з підтримки малого та середнього бізнесу, програми мікрокредитування, представників фінансових установ, компаній, що впроваджують CRM системи тощо.

     

    Подія відбудеться 17 жовтня в конференц-залі готелю Ramada Encore (Київ, Столичне шосе, 103 ).

     

    Програма Другої міжнародної конференції  «Berry Drive -2019» буде повністю сформована до 1 жовтня і постійно оновлюватиметься на сайті Асоціації «Ягідництво України».

     

    З питань участі в конференції та консультаційному центрі, а також партнерства і спонсорства звертайтесь, будь ласка за телефонами (067) 476-37-42, (067) 266-15-73 або ж пишіть на info@uaberries.com.ua

     

    ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ СПОНСОРІВ ТА ПАРТНЕРІВ!