Конференція Berry Drive 2018.

22-23 листопада у Києві пройде конференція Berry Drive 2018. Ця конференція дасть відповіді на головні питання щодо управління ягідними господарствами: фермами, переробками та розсадниками.

Кому варто відвідати Berry Drive 2018?

Конференція неодмінно буде цікавою для менеджерів та власників ягідного бізнесу, бо розкриватиме теми стратегій, персоналу та ІТ в ягідному бізнесі — про сучасні тенденції та оптимальні підходи до управління ягідною компанією розповідатимуть практики, чий досвід заслуговує на повагу, а думка — на довіру.

Що особливого у конференції Berry Drive 2018?

Конференція триватиме два дні. Перший день проходитиме у звичному для конференцій форматі. Експерти ділитимуться своїм досвідом у трьох блоках «Управління бізнесом», «Робота з кадрами», «ІТ».

Другий день конференції ж стане по-справжньому особливим, бо під час нього буде проведено одночасно 4 майстер-класи від відомих фахівців: зі створення та управління кооперативами, розсадниками, фермами та переробками. Кожен з учасників зможе обрати найбільш цікавий для себе майстер-клас, щоб провести час максимально інформативно та з найбільшою користю для себе. До слова, свою участь у якості ведучого майстер-класу з управління розсадниками вже підтвердив відомий польський експерт, керівник розсадника PLANTIN Тадеуш Кусібаб.

Які головні теми розкриє конференція Berry Drive 2018?

«Управління бізнесом»: у цьому блоці будуть розглянуті різні кейси зі створення та управління ягідним бізнесом — які помилки були допущені, яких можна було уникнути, які найефективніші моделі вдалося знайти?

«Робота з кадрами»: блок буде присвячений одній із найбільш гострих на сьогоднішній день тем ефективного управління персоналом — як планувати роботу з людьми, де і чому їх навчати, як підвищити їхню ефективність та мотивувати?

«ІТ»: модуль, який розкриє сучасні реалії та тенденції щодо впровадження інформаційних технологій у ягідне виробництво та відповість, як і навіщо використовувати ІТ в агробізнесі. Учасники конференції дізнаються про те, які облікові системи існують в Україні та наскільки ефективними вони є, а також про стан точного землеробства в Україні та Нідерландах.

Деталі щодо точної програми заходу та спікерів будуть опубліковані трохи пізніше — слідкуйте за анонсами від Асоціації «Ягідництво України».

Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOeSJiVUPUltR9vLBSa6n2FI8_1d7blkPn3cn8iXf-8XH46Q/viewform

Related upcoming events

  • 2020-10-18 - 2020-10-22 All day

    Проект ITC “Ready to Trade” разом з Асоціацією «Ягідництво України» розпочали відбір офлайн учасників міжнародної виставки SIAL PARIS 2020 в рамках української делегації. Відкрито реєстрацію.

    Дати: 18-22 жовтня 2020 року у м. Париж (Франція) відбудеться одна з найбільших міжнародних виставок продуктів харчування - SIAL PARIS 2020.

    Цей унікальний глобальний захід раз на два роки збирає провідних світових представників роздрібної торгівлі та постачальників продуктів харчування в одному місці. 70% відвідувачів та 80% учасників SIAL приїжджають до Фанції з інших країн, що робить виставку драйвером зростання харчової галузі в світі.

    Минулого разу, на виставці SIAL PARIS 2018 більше 7200 експонентів представили понад 2500 новинок світової харчової галузі та актуальні тенденції в міжнародній індустрії споживання в цілому.

    ☝Категорії товарів, які беруть участь у виставці від проекту:
    - заморожені / сушені / сублімовані ягоди
    - джеми та консервація
    - органічні ягоди та продукція з них
    - ягідні начинки, наповнювачі та інгредієнти
    - сиропи та топінги
    - ягідні напої (ягідні чаї, соки так концентрати)
    - солодощі з ягід (пастила, мармелад тощо)
    - ягідні пюре, включно із дитячим харчуванням
    - ягідні снеки, сніданки тощо
    - інші ягідні перероблені та готові продукти харчування

    🔗Анкета:
    Для участі у заході запрошуємо переробників ягідної продукції залишити контактну інформацію за посиланням:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQa0kzU1vie6Au2OKHiMmeMqOf9JjmOsbRHSInK0nQ9Fhhzw/viewform

    🔥Дедлайн подачі анкет: 30 червня 2020 року.

    ☝Критерії відбору:
    - Підприємство офіційно перебуває у приватній власності і зареєстроване як юридична особа відповідно до законодавства України;
    - Частка власності громадянина/громадян України становить не менше 60%;
    - Підприємство є виробником вказаних вище продуктів;
    - Підприємство має співробітників, які володіють англійською мовою на достатньому рівні, щоб спілкуватися з носіями мови без перекладача;
    - Підприємство має підготовлені маркетингові матеріалами (сайт, каталог, буклет тощо) англійською мовою;
    - Підприємство є експортером або готове до початку експортної діяльності (сертифіковане за міжнародними стандартами);
    - Підприємство готове забезпечити обсяги, організувати логістику,
    зберігання, пакування та маркування продукції відповідно до вимог замовника.

    👉Варто знати:
    - Делегати, які пройдуть відбір та представлятимуть Україну під час виставки на колективному стенді, братимуть участь у SIAL PARIS 2020 БЕЗКОШТОВНО. Учасники виставки самостійно покривають лише витрати на переліт, проживання, добові.
    - Звертаємо вашу увагу на те, що виставка, яка проходитиме офлайн, у звичайному режимі, передбачає фізичну присутність учасників української делегації на стенді (2+ працівників компанії).
    - Участь українських експортерів у виставці відбуватиметься в межах діяльності проекту International Trade Centre (IТС) за фінансової підтримки ЄС (EU4business inititave).
    - Це чудова можливість для виробників представити свою продукцію закордоном, зустріти потенційних партнерів та проаналізувати сучасні ринкові тренди.

    Долучайтеся!

  • 2020-12-10 09:00 - 2020-12-11 18:00

    «Ягідництво і переробка: технології та інновації»
    Четверта Міжнародна науково-практична конференція
    для представників ягідної та переробної галузей відбудеться
    10-11 грудня 2020 року
    (м. Львів, готельно-ресторанний комплекс «Варшава»)

    Успішний бізнес коштує дорого, а знання як його зробити таким – безцінні! Для тих, хто прагне створити та розвивати власний, успішний та прибутковий ягідний бізнес, журнал «Ягідник» (Україна) організовує IV дводенну конференцію «Ягідництво і переробка: технології та інновації: 2020»,  адресовану представникам ягідної та переробної галузей.  Місцем проведення Міжнародної науково-практичної конференції обрана Західна Україна – регіон, де успішно розвиваються і ягідництво, і переробка ягід.

    Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» - вже традиційний захід медіа-проєкту «Технології та Інновації», що з року в рік збирає рекордну кількість відвідувачів. Торішня конференція, що відбулася у Рівному, зібрала понад 300 гостей: експертів ринку, трейдерів, експортерів з 10 країн, представників 50 компаній-виробників. На конференцію завітали вітчизняні фермери  зі всієї України – від Заходу до Сходу, іноземні спеціалісти з Польщі, Італії, Франції, Нідерландів, Чехії, Молдови, Білорусі та інших країн. Ознайомитися з інформацією та фотоматеріалами конференції можна за посиланням.

    Програма наступної конференції стане ще більш цікавою та охопить весь ланцюжок процесів: від підготовки ягідного поля – до позиціонування свіжої чи переробленої продукції на міжнародних ринках. Конференція складатиметься з теоретичної частини, що включить виступи експертів ягідного ринку, керівників/власників успішних ягідних ферм, фруктових розсадників, переробних підприємств – виробників продукції з ягід і на основі ягід, науковців, представників державних структур, провідних європейських компаній – виробників техніки, обладнання, засобів захисту та догляду за рослинами.

    В рамках конференції планується масштабна виставка від європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції. 

    Традиційно організатор конференції - видавничо-інформаційний проект «Технології та Інновації»,  проводить виставку-презентацію напоїв на основі ягід, фруктів та меду, а також продуктів харчування, виготовлених із додаванням ягід.

    Якщо говорити про свіжий ринок, то сьогодні стрімке зростання демонструє лохина високоросла: збільшуються площі насаджень та обсяги продажів в Україні і світі. Саме тому найбільша тематична частина конференції буде присвячена лохині високорослій.

    В ході заходу буде йти мова і про особливості вирощування, продажів і переробки інших популярних культур – суниці садової, малини і чорної смородини, ожини, а також нішевих культур, зокрема - жимолость, порічки, аронія, обліпиха і т.д., які поступово набувають популярності.

    Окремий тематичний блок буде присвячений зберіганню, - насамперед, технологій заморозки ягід, і переробки ягідної продукції. Саме переробка дозволяє створити додану вартість, а значить - нові робочі місця і успішний бізнес для ягідівників.

     На другий день конференції заплановано бізнес-тур на провідні ягідні підприємства західного регіону. В маршрут включено підприємство, що спеціалізується на вирощуванні лохини та суниці садової  - ТОВ «B.B. Group» (ТзОВ «Блюбері Груп»), де відбудеться майстер-клас із зимової обрізки лохини від відомих експертів із ягідництва. Ще один бізнес-партнер туру - ТзОВ «Агрохолдинг «Грін Плант», де на високому технологічному рівні займаються вирощуванням і заморожуванням власної ягоди та надають послуги із заморожування і підготовки до продажу плодово-ягідної продукції для інших аграріїв.

     

    Головна мета конференції – надати українським фермерам ключі до створення максимально повної моделі успішного бізнесу на ягодах, а саме: вирощування і реалізація фреш-продукції, заморозка, переробка і т.д . Завдання, яке ставлять перед собою організатори - медіа-група «Технології та Інновації» – розвиток і популяризація сучасних технологій вирощування та переробки ягід, сприяння продажу й експорту української ягоди.

     

    Учасники конференції: власники, керівники і головні агрономи ягідних та садівничих господарств, керівники і головні спеціалісти комплексів із заморозки продукції та переробних підприємств, виробники соків, вин, міцних напоїв на основі ягід, початківці-фермери і всі ті, хто планує успішний бізнес, пов’язаний з ягідництвом.

     

    Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників господарств та підприємств!

     

    Головний Галузевий партнер - Асоціація "Ягідництво України"

    Головний Діловий партнер - "Долина- Агро"

    Генеральний партнер по ЗЗР - компанія Bayer

    Ексклюзивний Технологічний партнер - компанія "Профполив"

    Генеральний Юридичний партнер - компанія "Пахаренко і партнери"

    Генеральний Інформаційний партнер - ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА

    Головний Інформаційний галузевий партнер - журнал "Ягідник"

    Медіа-партнери - "Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації", Profihort, Info Shuvar, АПК-Інформ:овочі і фрукти, ТРК «Ритм».

     

    Умови участі в конференції:

     

    Для виробників сільгосппродукції - вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі 1 день без бізнес туру - 1500 грн.

     

    Для не виробників сільгосппродукції - вартість участі - 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі 1 день без бізнес туру - 3000 грн.

     

    (У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у презентації фруктів і ягід, а також напоїв та страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

     

    Членам Асоціації «Ягідництво України» надається знижка на участь 10%!

     

    Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

    Ірина Петронюк, тел.: +38 096 49 16 692

    Ірина Калюжна, тел.: +38 096 458 7682

    Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516

    Анна Панкратенкова: +38 097 75 92 583

  • 2021-02-03 09:00 - 2021-02-05 18:00

    Проект ITC “Ready to Trade” разом з асоціацією «Ягідництво України» розпочали відбір учасників для участі у міжнародній виставці Fruit Logistica 2021.

    Реєстрацію відкрито!

     

    Дати: 3-5 лютого 2021 року у м. Берлін (Німеччина) відбудеться одна з найбільших міжнародних виставок, присвячених продукції свіжого ринку - Fruit Logistica 2021.

     

    Інформація про виставку:

    Щороку Fruit Logistica збирає близько 3 200 учасників, захід відвідують понад 78 000 покупців. Українські компанії від Проекту втретє братимуть участь у виставці, де будуть представлені останні інновації, послуги та продукти, що користуються увагою свіжого ринку.

  • 2021-02-17 09:00 - 2021-02-20 18:00

    Проєкт ITC “Ready to Trade” разом з Асоціацією «Ягідництво України» та «Органік Стандарт» розпочали відбір офлайн учасників міжнародної виставки Biofach 2021 від української делегації.

    Відкрито реєстрацію!

    Дати: 17-20 лютого 2021 року у м. Нюрнберг, (Німеччина)

    Інформація про виставку:

    Щорічно виставка збирає близько 15 000 відвідувачів. Понад 1000 компаній представлятимуть свіжу та перероблену органічну продукцію під час заходу. Робота виставки висвітлюватиметься у міжнародних ЗМІ.

    Запрошуємо усіх бажаючих доєднатися до української делегації. Реєстрація за посиланням:

    https://docs.google.com/forms/d/1nODW_dMVMCymdX4j7RsGC7Gk18XQe-MRwxSZaK4kQvU/viewform?edit_requested=true

  • 2021-06-01 09:00 - 2021-06-04 18:00

    Нові дати Міжнародної конференції з чорної смородини: побачимось у Львові 1-4 червня 2021 року!

    Асоціація «Ягідництво України» та Міжнародна асоціація чорної смородини (IBA) продовжує працювати над організацією Сьомої Міжнародної конференція з чорної смородини! Отже пропонуємо Вас запланувати нові дати події!

    Сьома міжнародна конференцію з чорної смородини відбудеться 1-4 червня 2021 року у Львові.