Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка» у Рівному стане головною подією року в ягідній галузі!

2018-12-13 - 2018-12-14 All day

Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка» у Рівному стане головною подією року в ягідній галузі!

До Міжнародної конференції «Технології та Інновації: Ягідництво і переробка» долучаються все нові учасники. 13-14 грудня у Західній Україні конференція збере разом як професіоналів ягідного бізнесу, так і початківців, компаній-виробників техніки і технологій, препаратів, бізнес-рішень, торгові мережі та експортерів. На меті – створення максимально повної моделі успішного бізнесу на ягодах – від посадки, вирощування, збору врожаю до зберігання та переробки. Традиційно захід стане дводенним, адже ми прагнемо надати якомога більше інформації та можливостей для вашої справи! 13 грудня у Рівному (готельний комплекс «Айвенго») відбудеться конференц-день. 14 грудня вирушимо у бізнес-тур до садівничого господарства ТОВ «Українська Ягода», що на Житомирщині.

В полі зору наших експертів – теми вирощування, продажів, зберігання і переробки популярних ягідних культур – чорниці високорослої, суниці садової, малини і чорної смородини, й перспективних ожини, жимолості, червоної смородини, аронії, обліпихи та ін.

Генеральним Партнером конференції виступить компанія «Байєр»  – провідний світовий виробник засобів захисту рослин та новітніх рішень, які допомагають агровиробникам вирощувати здорову, безпечну та доступну їжу сталим чином, використовуючи останні технології та розробки. Про те, як захистити свій ягідник від хвороб і шкідників, садівникам розкажуть Ігор Тарушкін, керівник відділу регіонального маркетингу компанії «Байєр» в Україні, та доктор Мірослав Коженевскі, провідний менеджер з фруктів та овочів компанії «Байєр».

До конференції долучиться «десант» польських спеціалістів: агроном Кфиштоф САК («Agronom Plants» ), доктор Павел КРАВЕЦ (Malinowe Factory), Кфиштоф БОТУЛЬ (ZLOTA Yagoda), доктор Мірослав КОЖЕНЕВСКІ (BAYER), представники компанії HAYGROVE. Зокрема, виступ Павла Кравца буде присвячений актуальній сьогодні темі «Що далі з висадженою малиною: тенденції, тренди, проблеми».  Кфиштоф САК презентує «Горшкові саджанці полуниці і малини – технологія створення плантації». Кфиштоф Ботул поділиться успішним досвідом створення та управління сучасними плантаціями лохини високорослої.

До заходу вже долучилися провідні українські й польські плодорозсадники і ягідні господарства «Adana 3», «Фруктовий САД», «БЕТЕК», «Українська ягода», СВК «Ягідки», «Долина Агро», «Agronom Plants», ZLOTA Yagoda, «Кліома Сервіс».

Виставка європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції, обіцяє стати масштабнішою за попередні. Так, компанія «ВОЛОШИН» вже готуються представити AGROTRACER – систему автоматизації збору, зберігання, сортування та реалізації плодів садівництва. Завод-виробник WEREMChUK запропонує машини для збору смородини, аронії, аґрусу, вишні, малини, для обробітку ґрунту, формування рядових борозен, для подрібнення гілок в садах і на плантаціях кущів.

Розуміючи, що передпродажна підготовка продукції та, особливо, переробка ягід – це реальний спосіб отримати додану вартість, збільшити прибутки, ми організували масштабну експозицію технологій та обладнання, запросили експертів з цього напрямку. Наприклад, рішення для сортування, пакування та палетування, машини для переробки презентує компанія «Сортер-Пак». Компанія «Рівнехолод» презентує досвід заготовки та експорту дикорослих ягід за допомогою сучасних машин  і технологій шокової заморозки, очищення, сортування, складських рішень. Досвідом з виробництва малинового вина на невеликому сімейному виробництві поділиться винороб Орест ДЕЙНЕКА. Учасників конференції запросять на дегустацію.

Відбудеться виставка-презентація продукції ягідних і переробних підприємств, а також Народна дегустація оригінальних українських напоїв і продуктів на основі ягід.

Однією з центральних тем стане позиціонування ягідної продукції «Made in Ukraine» на міжнародних ринках, продаж свіжої та переробленої ягоди на вітчизняному ринку, вихід на експорт. Будуть організовані столи переговорів з торговими та ресторанними мережами, компаніями-експортерами.

Цікавим стане досвід СВК «Ягідки» – одного з найбільших виробників органічної лохини на території України та Європи, що цього року отримав повний сертифікат органічного виробництва ягід чорниці високорослої (лохини) Organic Standard та успішно подолав трирічний перехідний період. Підприємство представить керівник Олег НАУМЕНКО.

Виступ Тараса БАШТАННИКА, директора компанії «Українська Ягода», стосуватиметься післязбиральної обробки ягідної продукції. Крім того, експерт розповість про тенденції на ринку свіжої та замороженої ягоди Європи, вихід на експорт.

Саме до ТОВ «Українська ягода» вирушать учасники конференції в рамках бізнес-туру другого дня заходу. Розташоване підприємство в с. Маркуші, Бердичівського району Житомирської області. На площі понад 100 га тут вирощують лохину, жимолость, суницю садову, аґрус, малину, смородину чорну, смородину червону, черешню. Процес вирощування, сортування і пакування відповідає європейським стандартам якості і безпеки продукції. Агрономи компанії познайомлять своїх гостей з технологією вирощування лохини високорослої та проведуть майстер-клас із зимової обрізки цієї культури.

Зустрічаємося 13 грудня у м. Рівне (готельний комплекс «Айвенго»).
14 грудня відбудеться бізнес-тур до ТОВ «Українська Ягода» (с. Маркуші, Житомирська обл.).

Реєстрацію вже розпочато: http://forum.techdrinks.info/ua/archive/20
Тел. для реєстрації:
Надія Рачковська: + 38 063 056 47 88
Анна Ільчук: +38 068 568 66 58
Ірина Петронюк: +38 096 49 16 692

Конференція відбудеться за підтримки «Української ягідної асоціації».

Генеральний Партнер конференції – ТОВ «Байєр»

Головний Організаційний партнер – ТОВ «Українська Ягода»

Головний Галузевий партнер – ГС «Укрсадвинпром»

Генеральний Юридичний партнер – патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери»

Генеральний Інформаційний партнер – українсько-польський журнал «Ягодник»

Головні галузеві інформаційні партнери – журнал «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», «Горішник. Технології та Інновації».

Інформаційні партнери –  журнал «Агроіндустрія», газета «Агробізнес сьогодні», інформаційне агентство «Агравері», Шувар-інфо, сайт Бізнес.Район

Related upcoming events

  • 2020-12-10 09:00 - 2020-12-11 18:00

    «Ягідництво і переробка: технології та інновації»
    Четверта Міжнародна науково-практична конференція
    для представників ягідної та переробної галузей відбудеться
    10-11 грудня 2020 року
    (м. Львів, готельно-ресторанний комплекс «Варшава»)

    Успішний бізнес коштує дорого, а знання як його зробити таким – безцінні! Для тих, хто прагне створити та розвивати власний, успішний та прибутковий ягідний бізнес, журнал «Ягідник» (Україна) організовує IV дводенну конференцію «Ягідництво і переробка: технології та інновації: 2020»,  адресовану представникам ягідної та переробної галузей.  Місцем проведення Міжнародної науково-практичної конференції обрана Західна Україна – регіон, де успішно розвиваються і ягідництво, і переробка ягід.

    Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» - вже традиційний захід медіа-проєкту «Технології та Інновації», що з року в рік збирає рекордну кількість відвідувачів. Торішня конференція, що відбулася у Рівному, зібрала понад 300 гостей: експертів ринку, трейдерів, експортерів з 10 країн, представників 50 компаній-виробників. На конференцію завітали вітчизняні фермери  зі всієї України – від Заходу до Сходу, іноземні спеціалісти з Польщі, Італії, Франції, Нідерландів, Чехії, Молдови, Білорусі та інших країн. Ознайомитися з інформацією та фотоматеріалами конференції можна за посиланням.

    Програма наступної конференції стане ще більш цікавою та охопить весь ланцюжок процесів: від підготовки ягідного поля – до позиціонування свіжої чи переробленої продукції на міжнародних ринках. Конференція складатиметься з теоретичної частини, що включить виступи експертів ягідного ринку, керівників/власників успішних ягідних ферм, фруктових розсадників, переробних підприємств – виробників продукції з ягід і на основі ягід, науковців, представників державних структур, провідних європейських компаній – виробників техніки, обладнання, засобів захисту та догляду за рослинами.

    В рамках конференції планується масштабна виставка від європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції. 

    Традиційно організатор конференції - видавничо-інформаційний проект «Технології та Інновації»,  проводить виставку-презентацію напоїв на основі ягід, фруктів та меду, а також продуктів харчування, виготовлених із додаванням ягід.

    Якщо говорити про свіжий ринок, то сьогодні стрімке зростання демонструє лохина високоросла: збільшуються площі насаджень та обсяги продажів в Україні і світі. Саме тому найбільша тематична частина конференції буде присвячена лохині високорослій.

    В ході заходу буде йти мова і про особливості вирощування, продажів і переробки інших популярних культур – суниці садової, малини і чорної смородини, ожини, а також нішевих культур, зокрема - жимолость, порічки, аронія, обліпиха і т.д., які поступово набувають популярності.

    Окремий тематичний блок буде присвячений зберіганню, - насамперед, технологій заморозки ягід, і переробки ягідної продукції. Саме переробка дозволяє створити додану вартість, а значить - нові робочі місця і успішний бізнес для ягідівників.

     На другий день конференції заплановано бізнес-тур на провідні ягідні підприємства західного регіону. В маршрут включено підприємство, що спеціалізується на вирощуванні лохини та суниці садової  - ТОВ «B.B. Group» (ТзОВ «Блюбері Груп»), де відбудеться майстер-клас із зимової обрізки лохини від відомих експертів із ягідництва. Ще один бізнес-партнер туру - ТзОВ «Агрохолдинг «Грін Плант», де на високому технологічному рівні займаються вирощуванням і заморожуванням власної ягоди та надають послуги із заморожування і підготовки до продажу плодово-ягідної продукції для інших аграріїв.

     

    Головна мета конференції – надати українським фермерам ключі до створення максимально повної моделі успішного бізнесу на ягодах, а саме: вирощування і реалізація фреш-продукції, заморозка, переробка і т.д . Завдання, яке ставлять перед собою організатори - медіа-група «Технології та Інновації» – розвиток і популяризація сучасних технологій вирощування та переробки ягід, сприяння продажу й експорту української ягоди.

     

    Учасники конференції: власники, керівники і головні агрономи ягідних та садівничих господарств, керівники і головні спеціалісти комплексів із заморозки продукції та переробних підприємств, виробники соків, вин, міцних напоїв на основі ягід, початківці-фермери і всі ті, хто планує успішний бізнес, пов’язаний з ягідництвом.

     

    Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників господарств та підприємств!

     

    Головний Галузевий партнер - Асоціація "Ягідництво України"

    Головний Діловий партнер - "Долина- Агро"

    Генеральний партнер по ЗЗР - компанія Bayer

    Ексклюзивний Технологічний партнер - компанія "Профполив"

    Генеральний Юридичний партнер - компанія "Пахаренко і партнери"

    Генеральний Інформаційний партнер - ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА

    Головний Інформаційний галузевий партнер - журнал "Ягідник"

    Медіа-партнери - "Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації", Profihort, Info Shuvar, АПК-Інформ:овочі і фрукти, ТРК «Ритм».

     

    Умови участі в конференції:

     

    Для виробників сільгосппродукції - вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі 1 день без бізнес туру - 1500 грн.

     

    Для не виробників сільгосппродукції - вартість участі - 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі 1 день без бізнес туру - 3000 грн.

     

    (У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у презентації фруктів і ягід, а також напоїв та страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

     

    Членам Асоціації «Ягідництво України» надається знижка на участь 10%!

     

    Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

    Ірина Петронюк, тел.: +38 096 49 16 692

    Ірина Калюжна, тел.: +38 096 458 7682

    Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516

    Анна Панкратенкова: +38 097 75 92 583

  • 2021-02-03 09:00 - 2021-02-05 18:00

    Проект ITC “Ready to Trade” разом з асоціацією «Ягідництво України» розпочали відбір учасників для участі у міжнародній виставці Fruit Logistica 2021.

    Реєстрацію відкрито!

     

    Дати: 3-5 лютого 2021 року у м. Берлін (Німеччина) відбудеться одна з найбільших міжнародних виставок, присвячених продукції свіжого ринку - Fruit Logistica 2021.

     

    Інформація про виставку:

    Щороку Fruit Logistica збирає близько 3 200 учасників, захід відвідують понад 78 000 покупців. Українські компанії від Проекту втретє братимуть участь у виставці, де будуть представлені останні інновації, послуги та продукти, що користуються увагою свіжого ринку.

  • 2021-02-17 09:00 - 2021-02-20 18:00

    Проєкт ITC “Ready to Trade” разом з Асоціацією «Ягідництво України» та «Органік Стандарт» розпочали відбір офлайн учасників міжнародної виставки Biofach 2021 від української делегації.

    Відкрито реєстрацію!

    Дати: 17-20 лютого 2021 року у м. Нюрнберг, (Німеччина)

    Інформація про виставку:

    Щорічно виставка збирає близько 15 000 відвідувачів. Понад 1000 компаній представлятимуть свіжу та перероблену органічну продукцію під час заходу. Робота виставки висвітлюватиметься у міжнародних ЗМІ.

    Запрошуємо усіх бажаючих доєднатися до української делегації. Реєстрація за посиланням:

    https://docs.google.com/forms/d/1nODW_dMVMCymdX4j7RsGC7Gk18XQe-MRwxSZaK4kQvU/viewform?edit_requested=true

  • 2021-06-01 09:00 - 2021-06-04 18:00

    Нові дати Міжнародної конференції з чорної смородини: побачимось у Львові 1-4 червня 2021 року!

    Асоціація «Ягідництво України» та Міжнародна асоціація чорної смородини (IBA) продовжує працювати над організацією Сьомої Міжнародної конференція з чорної смородини! Отже пропонуємо Вас запланувати нові дати події!

    Сьома міжнародна конференцію з чорної смородини відбудеться 1-4 червня 2021 року у Львові.