Лекція консультантів Міністерства сільського господарства Ізраїлю «Післяурожайна обробка та зберігання фруктів та ягід».
2 серпня у Києві пройде лекція з Ізраїльського досвіду у післяурожайній обробці фруктів. Організатором лекції є Асоціація «Ягідництво України» за підтримки Посольства Держави Ізраїль в Україні та агенції МАШАВ.
Консультанти Міністерства сільського господарства Ізраїлю Едни Песіс (кандидат наук, фахівець зі зберігання фруктів) та Олег Фейгенберга (фахівець зі зберігання с/г продукції) розкажуть просто про складне:
Консультанти Міністерства сільського господарства Ізраїлю Едни Песіс (кандидат наук, фахівець зі зберігання фруктів) та Олег Фейгенберга (фахівець зі зберігання с/г продукції) розкажуть просто про складне:
- Вплив етилену на зберігання свіжої продукції.
- Застосування 1-МЦП для збільшення терміну зберігання плодів.
- Зберігання яблук, груш, винограду.
- Післязбиральна доробка – черешня, персик, слива, солодкий перець. Гідрокулінг черешні.
Крім того, спікери познайомлять слухачів лекції з інноваційними ізраїльськими методами зберігання фруктів та ягід.
Вартість участі — 600 грн з особи. Купити білети
Дата проведення — 2 серпня 2018, 13.00-18.00
Місце проведення — готель Raziotel, м. Київ, вул. Ямська, 52
Реєстраційна анкета за посиланням.
Більше інформації — на сторінці заходу у Facebook, а також за телефонами 0675811331 Марія Мельник, 0675044990 Олена Каіжен.
Вартість участі — 600 грн з особи. Купити білети
Дата проведення — 2 серпня 2018, 13.00-18.00
Місце проведення — готель Raziotel, м. Київ, вул. Ямська, 52
Реєстраційна анкета за посиланням.
Більше інформації — на сторінці заходу у Facebook, а також за телефонами 0675811331 Марія Мельник, 0675044990 Олена Каіжен.