«S-Fruit Transformation – 2020» – синергія ягідного сектору України та світу!

Асоціація «Ягідництво України» має честь запросити всіх гравців ягідного ринку на подію світового масштабу – Другий міжнародний Форум «S-Fruit Transformation – 2020»!

Два дні, три сцени, дискусійний хаб та найбільша в України Органічна конференція!

 

Все про сегмент ягід та кісточкових фруктів: останні тенденції глобального ринку, уроки минулого сезону, інновації та досягнення, нові гравці на світовій арені і гонка лідерів, зміни векторів на ринку переробки та посадкового матеріалу… Про все це та ще набагато більше!

Два максимально насичені дні, три локації одночасно, понад 40 професійних спікерів з усього світу, близько 10 майстер-класів від провідних знавців більше 300 представників різних секторів галузі з 10-15 країн світу! Справжня синергія ягідного бізнесу на одному унікальному заході!

Організатори: Асоціація «Ягідництво та кооперація»

Партнери: Органік Стандарт та Organic Business School

Місце: м. Київ,  POCHAYNA Event Hall в ТЦ «Gorodok Gallery» (пр Степана Бандери, 23)

Дата: 30-31 січня 2020 року

В перший день, 30 січня на головній сцені заходу провідні експерти України та світу говоритимуть про основні тренди глобального ягідного ринку, підсумують минулий сезон та оголосять попередні прогнози розвитку галузі. Розглянемо ситуацію в країнах, що вже є світовими лідерами, а також в тих, які претендують потрапити до списку очільників цього рейтингу.

Крім того, поговоримо про перспективи та реалії кожного ягідного сектору окремо. Чи варто очікувати подальшого зниження врожаю малини? Чи призведе зростання глобального виробництва лохини до чергового «цінового піке»? Чи залишиться суниця ягодою №1 у світі?

Після обіду паралельно розпочнуть роботу ще дві локації. Головною тематикою виступів на сцені «Ферма» залишаться інноваційні підходи до вирощування, провідні технології, ринок посадкового матеріалу тощо. Тим часом про перспективи розвитку сектору переробки, нові рішення для заморозки, потенціал сегменту сублімації тощо мова йтиме на сцені «Завод».

Протягом другого дня на головній сцені форуму проходитиме конференція «Органічний ягідний бізнес: помилки 2019- перспективи 2020», організаторами якого виступають Органік Стандарт, Organic Business School та Асоціація «Ягідництво України».

Тим часом на сцені «Маркетинг та експорт» мова йтиме про необхідність експортної стратегії в компаніях, перспективні моделі маркетингу, особливості різних каналів збуту та вимоги покупців різних категорій до якості, упаковки і сертифікації. Крім того провідні спеціалісти поділяться досвідом та нюансами морських і авіаперевезень. Тематика презентацій на третій локації буде присвячена управлінню ефективністю виробництва, а також проблемі підбору кваліфікованого персоналу, побудові кадрової політики та глобальній конкуренції за робочу силу в цілому.

Цілі:  

  • Створити професійний майданчик для нет-воркингу для представників всіх ланок ягідного бізнесу;
  • Реалізувати платформу для спілкування та обговорення;
  • Провести аналіз головних подій та особливостей ринку ягід України та світу;
  • Надати максимум професійної інформації від провідних експертів та спеціалістів галузі.

Цільова аудиторія: виробники ягід, трейдери, профільні асоціації, агрономи та агроконсультанти, переробники та представники міжнародної торгівлі, постачальники посадкового матеріалу та МТР з України, країн СНД, ЄС та Азії.

В 2019 подія зібрала майже 300 гравців ринку з 16 країни світу та 42 професійних спікера з 15 країн! На другій конференції ми очікуємо ще більше делегатів та неодмінно розширимо географію учасників!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, що до 15 грудня діють найбільш вигідні умови реєстрація як для відвідувачів, так і для спонсорів та учасників промо-експозиції!

 

Це варто вашої уваги!

Related upcoming events

  • 2020-10-18 - 2020-10-22 All day

    Проект ITC “Ready to Trade” разом з Асоціацією «Ягідництво України» розпочали відбір офлайн учасників міжнародної виставки SIAL PARIS 2020 в рамках української делегації. Відкрито реєстрацію.

    Дати: 18-22 жовтня 2020 року у м. Париж (Франція) відбудеться одна з найбільших міжнародних виставок продуктів харчування - SIAL PARIS 2020.

    Цей унікальний глобальний захід раз на два роки збирає провідних світових представників роздрібної торгівлі та постачальників продуктів харчування в одному місці. 70% відвідувачів та 80% учасників SIAL приїжджають до Фанції з інших країн, що робить виставку драйвером зростання харчової галузі в світі.

    Минулого разу, на виставці SIAL PARIS 2018 більше 7200 експонентів представили понад 2500 новинок світової харчової галузі та актуальні тенденції в міжнародній індустрії споживання в цілому.

    ☝Категорії товарів, які беруть участь у виставці від проекту:
    - заморожені / сушені / сублімовані ягоди
    - джеми та консервація
    - органічні ягоди та продукція з них
    - ягідні начинки, наповнювачі та інгредієнти
    - сиропи та топінги
    - ягідні напої (ягідні чаї, соки так концентрати)
    - солодощі з ягід (пастила, мармелад тощо)
    - ягідні пюре, включно із дитячим харчуванням
    - ягідні снеки, сніданки тощо
    - інші ягідні перероблені та готові продукти харчування

    🔗Анкета:
    Для участі у заході запрошуємо переробників ягідної продукції залишити контактну інформацію за посиланням:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQa0kzU1vie6Au2OKHiMmeMqOf9JjmOsbRHSInK0nQ9Fhhzw/viewform

    🔥Дедлайн подачі анкет: 30 червня 2020 року.

    ☝Критерії відбору:
    - Підприємство офіційно перебуває у приватній власності і зареєстроване як юридична особа відповідно до законодавства України;
    - Частка власності громадянина/громадян України становить не менше 60%;
    - Підприємство є виробником вказаних вище продуктів;
    - Підприємство має співробітників, які володіють англійською мовою на достатньому рівні, щоб спілкуватися з носіями мови без перекладача;
    - Підприємство має підготовлені маркетингові матеріалами (сайт, каталог, буклет тощо) англійською мовою;
    - Підприємство є експортером або готове до початку експортної діяльності (сертифіковане за міжнародними стандартами);
    - Підприємство готове забезпечити обсяги, організувати логістику,
    зберігання, пакування та маркування продукції відповідно до вимог замовника.

    👉Варто знати:
    - Делегати, які пройдуть відбір та представлятимуть Україну під час виставки на колективному стенді, братимуть участь у SIAL PARIS 2020 БЕЗКОШТОВНО. Учасники виставки самостійно покривають лише витрати на переліт, проживання, добові.
    - Звертаємо вашу увагу на те, що виставка, яка проходитиме офлайн, у звичайному режимі, передбачає фізичну присутність учасників української делегації на стенді (2+ працівників компанії).
    - Участь українських експортерів у виставці відбуватиметься в межах діяльності проекту International Trade Centre (IТС) за фінансової підтримки ЄС (EU4business inititave).
    - Це чудова можливість для виробників представити свою продукцію закордоном, зустріти потенційних партнерів та проаналізувати сучасні ринкові тренди.

    Долучайтеся!

  • 2020-12-10 09:00 - 2020-12-11 18:00

    «Ягідництво і переробка: технології та інновації»
    Четверта Міжнародна науково-практична конференція
    для представників ягідної та переробної галузей відбудеться
    10-11 грудня 2020 року
    (м. Львів, готельно-ресторанний комплекс «Варшава»)

    Успішний бізнес коштує дорого, а знання як його зробити таким – безцінні! Для тих, хто прагне створити та розвивати власний, успішний та прибутковий ягідний бізнес, журнал «Ягідник» (Україна) організовує IV дводенну конференцію «Ягідництво і переробка: технології та інновації: 2020»,  адресовану представникам ягідної та переробної галузей.  Місцем проведення Міжнародної науково-практичної конференції обрана Західна Україна – регіон, де успішно розвиваються і ягідництво, і переробка ягід.

    Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» - вже традиційний захід медіа-проєкту «Технології та Інновації», що з року в рік збирає рекордну кількість відвідувачів. Торішня конференція, що відбулася у Рівному, зібрала понад 300 гостей: експертів ринку, трейдерів, експортерів з 10 країн, представників 50 компаній-виробників. На конференцію завітали вітчизняні фермери  зі всієї України – від Заходу до Сходу, іноземні спеціалісти з Польщі, Італії, Франції, Нідерландів, Чехії, Молдови, Білорусі та інших країн. Ознайомитися з інформацією та фотоматеріалами конференції можна за посиланням.

    Програма наступної конференції стане ще більш цікавою та охопить весь ланцюжок процесів: від підготовки ягідного поля – до позиціонування свіжої чи переробленої продукції на міжнародних ринках. Конференція складатиметься з теоретичної частини, що включить виступи експертів ягідного ринку, керівників/власників успішних ягідних ферм, фруктових розсадників, переробних підприємств – виробників продукції з ягід і на основі ягід, науковців, представників державних структур, провідних європейських компаній – виробників техніки, обладнання, засобів захисту та догляду за рослинами.

    В рамках конференції планується масштабна виставка від європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції. 

    Традиційно організатор конференції - видавничо-інформаційний проект «Технології та Інновації»,  проводить виставку-презентацію напоїв на основі ягід, фруктів та меду, а також продуктів харчування, виготовлених із додаванням ягід.

    Якщо говорити про свіжий ринок, то сьогодні стрімке зростання демонструє лохина високоросла: збільшуються площі насаджень та обсяги продажів в Україні і світі. Саме тому найбільша тематична частина конференції буде присвячена лохині високорослій.

    В ході заходу буде йти мова і про особливості вирощування, продажів і переробки інших популярних культур – суниці садової, малини і чорної смородини, ожини, а також нішевих культур, зокрема - жимолость, порічки, аронія, обліпиха і т.д., які поступово набувають популярності.

    Окремий тематичний блок буде присвячений зберіганню, - насамперед, технологій заморозки ягід, і переробки ягідної продукції. Саме переробка дозволяє створити додану вартість, а значить - нові робочі місця і успішний бізнес для ягідівників.

     На другий день конференції заплановано бізнес-тур на провідні ягідні підприємства західного регіону. В маршрут включено підприємство, що спеціалізується на вирощуванні лохини та суниці садової  - ТОВ «B.B. Group» (ТзОВ «Блюбері Груп»), де відбудеться майстер-клас із зимової обрізки лохини від відомих експертів із ягідництва. Ще один бізнес-партнер туру - ТзОВ «Агрохолдинг «Грін Плант», де на високому технологічному рівні займаються вирощуванням і заморожуванням власної ягоди та надають послуги із заморожування і підготовки до продажу плодово-ягідної продукції для інших аграріїв.

     

    Головна мета конференції – надати українським фермерам ключі до створення максимально повної моделі успішного бізнесу на ягодах, а саме: вирощування і реалізація фреш-продукції, заморозка, переробка і т.д . Завдання, яке ставлять перед собою організатори - медіа-група «Технології та Інновації» – розвиток і популяризація сучасних технологій вирощування та переробки ягід, сприяння продажу й експорту української ягоди.

     

    Учасники конференції: власники, керівники і головні агрономи ягідних та садівничих господарств, керівники і головні спеціалісти комплексів із заморозки продукції та переробних підприємств, виробники соків, вин, міцних напоїв на основі ягід, початківці-фермери і всі ті, хто планує успішний бізнес, пов’язаний з ягідництвом.

     

    Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників господарств та підприємств!

     

    Головний Галузевий партнер - Асоціація "Ягідництво України"

    Головний Діловий партнер - "Долина- Агро"

    Генеральний партнер по ЗЗР - компанія Bayer

    Ексклюзивний Технологічний партнер - компанія "Профполив"

    Генеральний Юридичний партнер - компанія "Пахаренко і партнери"

    Генеральний Інформаційний партнер - ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА

    Головний Інформаційний галузевий партнер - журнал "Ягідник"

    Медіа-партнери - "Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації", Profihort, Info Shuvar, АПК-Інформ:овочі і фрукти, ТРК «Ритм».

     

    Умови участі в конференції:

     

    Для виробників сільгосппродукції - вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі 1 день без бізнес туру - 1500 грн.

     

    Для не виробників сільгосппродукції - вартість участі - 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі 1 день без бізнес туру - 3000 грн.

     

    (У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у презентації фруктів і ягід, а також напоїв та страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

     

    Членам Асоціації «Ягідництво України» надається знижка на участь 10%!

     

    Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

    Ірина Петронюк, тел.: +38 096 49 16 692

    Ірина Калюжна, тел.: +38 096 458 7682

    Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516

    Анна Панкратенкова: +38 097 75 92 583

  • 2021-02-03 09:00 - 2021-02-05 18:00

    Проект ITC “Ready to Trade” разом з асоціацією «Ягідництво України» розпочали відбір учасників для участі у міжнародній виставці Fruit Logistica 2021.

    Реєстрацію відкрито!

     

    Дати: 3-5 лютого 2021 року у м. Берлін (Німеччина) відбудеться одна з найбільших міжнародних виставок, присвячених продукції свіжого ринку - Fruit Logistica 2021.

     

    Інформація про виставку:

    Щороку Fruit Logistica збирає близько 3 200 учасників, захід відвідують понад 78 000 покупців. Українські компанії від Проекту втретє братимуть участь у виставці, де будуть представлені останні інновації, послуги та продукти, що користуються увагою свіжого ринку.

  • 2021-02-17 09:00 - 2021-02-20 18:00

    Проєкт ITC “Ready to Trade” разом з Асоціацією «Ягідництво України» та «Органік Стандарт» розпочали відбір офлайн учасників міжнародної виставки Biofach 2021 від української делегації.

    Відкрито реєстрацію!

    Дати: 17-20 лютого 2021 року у м. Нюрнберг, (Німеччина)

    Інформація про виставку:

    Щорічно виставка збирає близько 15 000 відвідувачів. Понад 1000 компаній представлятимуть свіжу та перероблену органічну продукцію під час заходу. Робота виставки висвітлюватиметься у міжнародних ЗМІ.

    Запрошуємо усіх бажаючих доєднатися до української делегації. Реєстрація за посиланням:

    https://docs.google.com/forms/d/1nODW_dMVMCymdX4j7RsGC7Gk18XQe-MRwxSZaK4kQvU/viewform?edit_requested=true

  • 2021-06-01 09:00 - 2021-06-04 18:00

    Нові дати Міжнародної конференції з чорної смородини: побачимось у Львові 1-4 червня 2021 року!

    Асоціація «Ягідництво України» та Міжнародна асоціація чорної смородини (IBA) продовжує працювати над організацією Сьомої Міжнародної конференція з чорної смородини! Отже пропонуємо Вас запланувати нові дати події!

    Сьома міжнародна конференцію з чорної смородини відбудеться 1-4 червня 2021 року у Львові.