Тренінг «Введення до стандартів харчової безпеки: BRC, IFS, FSSC 22000»

Проект Міжнародного Торговельного Центру (ІТС) та Асоціація «Ягідництво України» запрошують на дводенний тренінг «Введення до стандартів харчової безпеки: BRC, IFS, FSSC 22000» для експортно – орієнтованих підприємств ягідного сектору.

Дата проведення: 16 – 17 грудня 2019 року

Організатори: МТЦ та Асоціація “Ягідництво України”

Місце проведення: Україна, м. Київ, вул. Антоновича, 23

 

Наразі системи управління безпечністю харчових продуктів застосовують практично в усьому світі як надійний захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. Запровадження систем управління безпечністю харчових продуктів вимагає законодавство Європейського Союзу, США, Канади, Японії, Нової Зеландії та багатьох інших країн світу.

 

Учасники тренінгу матимуть змогу проаналізувати основні вимоги до інфраструктури, обладнання та персоналу згідно BRC, IFS, FSSC 22000, розглянути принципи застосування системи ХАССП (НАССР – Hazard Analysis and Critical Control Points), яка в Україні  є обов’язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням  в обіг харчових продуктів, а також попрактикуватися у проведенні аналізу ризиків та створення плану НАССР для заморожених ягід.

 

У другий день, 17 грудня, учасники дізнаються про те, що таке простежуваність та система аудиту, про додаткові вимоги BRC, IFS, FSSC 22000, системи TACCP, VACCP та багато інше.

 

Зареєструватися для участі у тренінгу можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1sg5ChPrMM0tRGaowUzHjGQxTedF3MUq_iP8XVue8ZAI/viewform?edit_requested=true

1 – й день (16 грудня 2019)
Час Тема Тренер
9:30 – 10:00 Реєстрація та вітальна кава
10:00 – 11:00 Тенденції розвитку систем безпечності харчової продукції в Україні та світі. Типи та відмінності стандартів. Юлія Грифцова
11:00 – 13:00 Програми передумови. Огляд основних вимог до інфраструктури, обладнання та персоналу згідно вимог BRC, IFS, FSSC 22000
13:00 – 14:00 Перерва на обід
14:00 – 15:30 Огляд системних вимог стандартів BRC, IFS, FSSC 22000 Юлія Грифцова
15:30 – 15:45 Перерва
15:45 – 16:45 Принципи НАССР – основа BRC, IFS, FSSC 22000 Юлія Грифцова
16:45 – 18:00 Практичні заняття. Проведення аналізу ризиків і створення плану НАССР для заморожених ягід
2 – й день (17 грудня 2019)
Час Тема Тренер
9:30 – 10:00 Реєстрація та вітальна кава
10:00 – 11:30 Простежуваність. Перевірка системи, валідація та верифікація Юлія Грифцова
11:30-13.00 Додаткові вимоги BRC, IFS, FSSC 22000, системи TACCP, VACCP
13:00-14:00 Перерва на обід
14:00-16.00 Аудит системи: порядок проведення, система оцінки за різними стандартами (BRC, IFS, FSSC 22000), типи невідповідностей. Юлія Грифцова
16:00 – 16:15 Перерва
16:15 – 17:15 Тестування Юлія Грифцова
17:15 – 18:00 Обговорення та підведення підсумків

 

Связанные предстоящие события

  • 2020-01-30 09:00 - 2020-01-31 19:00

    Асоціація «Ягідництво України» має честь запросити всіх гравців ягідного ринку на подію світового масштабу – Другий міжнародний Форум «S-Fruit Transformation - 2020»!

    Два дні, три сцени, дискусійний хаб та найбільша в України Органічна конференція!

     

    Все про сегмент ягід та кісточкових фруктів: останні тенденції глобального ринку, уроки минулого сезону, інновації та досягнення, нові гравці на світовій арені і гонка лідерів, зміни векторів на ринку переробки та посадкового матеріалу… Про все це та ще набагато більше!

    Два максимально насичені дні, три локації одночасно, понад 40 професійних спікерів з усього світу, близько 10 майстер-класів від провідних знавців більше 300 представників різних секторів галузі з 10-15 країн світу! Справжня синергія ягідного бізнесу на одному унікальному заході!

    Організатори: Асоціація «Ягідництво та кооперація»

    Партнери: Органік Стандарт та Organic Business School

    Місце: м. Київ,  POCHAYNA Event Hall в ТЦ «Gorodok Gallery» (пр Степана Бандери, 23)

    Дата: 30-31 січня 2020 року

    В перший день, 30 січня на головній сцені заходу провідні експерти України та світу говоритимуть про основні тренди глобального ягідного ринку, підсумують минулий сезон та оголосять попередні прогнози розвитку галузі. Розглянемо ситуацію в країнах, що вже є світовими лідерами, а також в тих, які претендують потрапити до списку очільників цього рейтингу.

    Крім того, поговоримо про перспективи та реалії кожного ягідного сектору окремо. Чи варто очікувати подальшого зниження врожаю малини? Чи призведе зростання глобального виробництва лохини до чергового «цінового піке»? Чи залишиться суниця ягодою №1 у світі?

    Після обіду паралельно розпочнуть роботу ще дві локації. Головною тематикою виступів на сцені «Ферма» залишаться інноваційні підходи до вирощування, провідні технології, ринок посадкового матеріалу тощо. Тим часом про перспективи розвитку сектору переробки, нові рішення для заморозки, потенціал сегменту сублімації тощо мова йтиме на сцені «Завод».

    Протягом другого дня на головній сцені форуму проходитиме конференція «Органічний ягідний бізнес: помилки 2019- перспективи 2020», організаторами якого виступають Органік Стандарт, Organic Business School та Асоціація «Ягідництво України».

    Тим часом на сцені «Маркетинг та експорт» мова йтиме про необхідність експортної стратегії в компаніях, перспективні моделі маркетингу, особливості різних каналів збуту та вимоги покупців різних категорій до якості, упаковки і сертифікації. Крім того провідні спеціалісти поділяться досвідом та нюансами морських і авіаперевезень. Тематика презентацій на третій локації буде присвячена управлінню ефективністю виробництва, а також проблемі підбору кваліфікованого персоналу, побудові кадрової політики та глобальній конкуренції за робочу силу в цілому.

    Цілі:  

    • Створити професійний майданчик для нет-воркингу для представників всіх ланок ягідного бізнесу;
    • Реалізувати платформу для спілкування та обговорення;
    • Провести аналіз головних подій та особливостей ринку ягід України та світу;
    • Надати максимум професійної інформації від провідних експертів та спеціалістів галузі.

    Цільова аудиторія: виробники ягід, трейдери, профільні асоціації, агрономи та агроконсультанти, переробники та представники міжнародної торгівлі, постачальники посадкового матеріалу та МТР з України, країн СНД, ЄС та Азії.

    В 2019 подія зібрала майже 300 гравців ринку з 16 країни світу та 42 професійних спікера з 15 країн! На другій конференції ми очікуємо ще більше делегатів та неодмінно розширимо географію учасників!

    ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, що до 15 грудня діють найбільш вигідні умови реєстрація як для відвідувачів, так і для спонсорів та учасників промо-експозиції!

     

    Це варто вашої уваги!