United Fresh 2020 Live

Асоціація «Ягідництво України», проект ІТС «Східне партнерство: готовність до торгівлі – ініціатива EU4BUSINESS», що фінансується ЄС, та Export Promotion Office запрошують українських виробників ягід долучитися до колективного стенду України «TASTE WITH UKRAINE» на міжнародній віртуальній виставці виставці United Fresh 2020 Live! Виставка відбудеться з 15 до 19 червня 2020 року.

Участь українських експонентів відбуватиметься у межах проєктів International Trade Centre (IТС) за фінансової підтримки ЄС (EU4business inititave) та Посольства Швеції в Україні:

● «Східне партнерство: Готові до торгівлі – ініціатива “EU4Business»
https://www.facebook.com/ready2trade/
https://www.facebook.com/groups/355569088524456/

  • «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості»
    http://tradeproject.com.ua
    https://www.facebook.com/ITCUkraine

Участь у стенді для підприємств безкоштовна, за умови дотримання певних вимог:

  1. a) підприємство офіційно перебуває у приватній власності і зареєстроване як юридична особа відповідно до законодавства України;
  2. b) українська частка власності становить не менше 60%;
  3. c) підприємство є виробником:
  • свіжих ягід
  • заморожених / сушених / сублімованих ягід
  • органічних ягід і продукції з них
  • ягідних соків, концентратів і напоїв (включаючи ягідні чаї)
  • ягідної консервації
  • сиропів і топінгів
  • ягідних начинок, наповнювачів і інгредієнтів
  • джемів, пастили, мармеладу
  • ягідних пюре (вкл. Дитяче харчування)
  • солодощів із ягід
  • снекової продукції
  • готових сніданків, конструкторів їжі
  1. d) має співробітників, які володіють англійською мовою на достатньому рівні, щоб спілкуватися з носіями мови в онлайн-форматі (відео-конференція/обмін текстовими повідомленнями) без перекладача;
  2. e) має готові маркетингові матеріали (сайт, каталог, буклет тощо) англійською мовою;
  3. f) є експортером або готується до початку експортної діяльності, тобто підприємство сертифіковане за міжнародними стандартами (GlobalG.A.P., Organic, HACCP та ін.), готове забезпечити обсяги, організувати логістику, зберігання, пакування та маркування продукції відповідно до вимог замовника.

Реєстрації участі за посиланням : https://forms.gle/iLeTnLGacBxhiSkq5

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, що заявки приймаються до 10 червня включно!

 Віртуальна виставка United Fresh LIVE! – це майданчик для налагодження співпраці і об’єднання досвіду, пошуку нових способів ведення бізнесу в умовах глобальних викликів. Адже попри карантин – аграрії працюють, щоб нагодувати світ.

Тематичні групи United Fresh LIVE! охоплюють соки та напої, соуси, свіжі фрукти і овочі, зелень, салатні суміші та напівфабрикати, горіхи та насіння, начинки для напівфабрикатів, десертів та інше.

Більше про United Fresh LIVE! можна дізнатися на офіційному сайті: www.unitedfreshlive.org.

 

КОНТАКТНІ ОСОБИ:

Світлана Скорина

Менеджер проектів

Асоціації «Ягідництво України»

 

+38(050)311-17-04

sskoryna@gmail.com

 

Любов Павленко

Менеджер проектів

Асоціації «Ягідництво України»

 

+38(093)846-80-69

+38(067)487-37-42

LiubovPavlenko@uaberries.com.ua

 

Related upcoming events

  • 2020-10-18 - 2020-10-22 All day

    Проект ITC “Ready to Trade” разом з Асоціацією «Ягідництво України» розпочали відбір офлайн учасників міжнародної виставки SIAL PARIS 2020 в рамках української делегації. Відкрито реєстрацію.

    Дати: 18-22 жовтня 2020 року у м. Париж (Франція) відбудеться одна з найбільших міжнародних виставок продуктів харчування - SIAL PARIS 2020.

    Цей унікальний глобальний захід раз на два роки збирає провідних світових представників роздрібної торгівлі та постачальників продуктів харчування в одному місці. 70% відвідувачів та 80% учасників SIAL приїжджають до Фанції з інших країн, що робить виставку драйвером зростання харчової галузі в світі.

    Минулого разу, на виставці SIAL PARIS 2018 більше 7200 експонентів представили понад 2500 новинок світової харчової галузі та актуальні тенденції в міжнародній індустрії споживання в цілому.

    ☝Категорії товарів, які беруть участь у виставці від проекту:
    - заморожені / сушені / сублімовані ягоди
    - джеми та консервація
    - органічні ягоди та продукція з них
    - ягідні начинки, наповнювачі та інгредієнти
    - сиропи та топінги
    - ягідні напої (ягідні чаї, соки так концентрати)
    - солодощі з ягід (пастила, мармелад тощо)
    - ягідні пюре, включно із дитячим харчуванням
    - ягідні снеки, сніданки тощо
    - інші ягідні перероблені та готові продукти харчування

    🔗Анкета:
    Для участі у заході запрошуємо переробників ягідної продукції залишити контактну інформацію за посиланням:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQa0kzU1vie6Au2OKHiMmeMqOf9JjmOsbRHSInK0nQ9Fhhzw/viewform

    🔥Дедлайн подачі анкет: 30 червня 2020 року.

    ☝Критерії відбору:
    - Підприємство офіційно перебуває у приватній власності і зареєстроване як юридична особа відповідно до законодавства України;
    - Частка власності громадянина/громадян України становить не менше 60%;
    - Підприємство є виробником вказаних вище продуктів;
    - Підприємство має співробітників, які володіють англійською мовою на достатньому рівні, щоб спілкуватися з носіями мови без перекладача;
    - Підприємство має підготовлені маркетингові матеріалами (сайт, каталог, буклет тощо) англійською мовою;
    - Підприємство є експортером або готове до початку експортної діяльності (сертифіковане за міжнародними стандартами);
    - Підприємство готове забезпечити обсяги, організувати логістику,
    зберігання, пакування та маркування продукції відповідно до вимог замовника.

    👉Варто знати:
    - Делегати, які пройдуть відбір та представлятимуть Україну під час виставки на колективному стенді, братимуть участь у SIAL PARIS 2020 БЕЗКОШТОВНО. Учасники виставки самостійно покривають лише витрати на переліт, проживання, добові.
    - Звертаємо вашу увагу на те, що виставка, яка проходитиме офлайн, у звичайному режимі, передбачає фізичну присутність учасників української делегації на стенді (2+ працівників компанії).
    - Участь українських експортерів у виставці відбуватиметься в межах діяльності проекту International Trade Centre (IТС) за фінансової підтримки ЄС (EU4business inititave).
    - Це чудова можливість для виробників представити свою продукцію закордоном, зустріти потенційних партнерів та проаналізувати сучасні ринкові тренди.

    Долучайтеся!

  • 2020-12-10 09:00 - 2020-12-11 18:00

    «Ягідництво і переробка: технології та інновації»
    Четверта Міжнародна науково-практична конференція
    для представників ягідної та переробної галузей відбудеться
    10-11 грудня 2020 року
    (м. Львів, готельно-ресторанний комплекс «Варшава»)

    Успішний бізнес коштує дорого, а знання як його зробити таким – безцінні! Для тих, хто прагне створити та розвивати власний, успішний та прибутковий ягідний бізнес, журнал «Ягідник» (Україна) організовує IV дводенну конференцію «Ягідництво і переробка: технології та інновації: 2020»,  адресовану представникам ягідної та переробної галузей.  Місцем проведення Міжнародної науково-практичної конференції обрана Західна Україна – регіон, де успішно розвиваються і ягідництво, і переробка ягід.

    Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» - вже традиційний захід медіа-проєкту «Технології та Інновації», що з року в рік збирає рекордну кількість відвідувачів. Торішня конференція, що відбулася у Рівному, зібрала понад 300 гостей: експертів ринку, трейдерів, експортерів з 10 країн, представників 50 компаній-виробників. На конференцію завітали вітчизняні фермери  зі всієї України – від Заходу до Сходу, іноземні спеціалісти з Польщі, Італії, Франції, Нідерландів, Чехії, Молдови, Білорусі та інших країн. Ознайомитися з інформацією та фотоматеріалами конференції можна за посиланням.

    Програма наступної конференції стане ще більш цікавою та охопить весь ланцюжок процесів: від підготовки ягідного поля – до позиціонування свіжої чи переробленої продукції на міжнародних ринках. Конференція складатиметься з теоретичної частини, що включить виступи експертів ягідного ринку, керівників/власників успішних ягідних ферм, фруктових розсадників, переробних підприємств – виробників продукції з ягід і на основі ягід, науковців, представників державних структур, провідних європейських компаній – виробників техніки, обладнання, засобів захисту та догляду за рослинами.

    В рамках конференції планується масштабна виставка від європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції. 

    Традиційно організатор конференції - видавничо-інформаційний проект «Технології та Інновації»,  проводить виставку-презентацію напоїв на основі ягід, фруктів та меду, а також продуктів харчування, виготовлених із додаванням ягід.

    Якщо говорити про свіжий ринок, то сьогодні стрімке зростання демонструє лохина високоросла: збільшуються площі насаджень та обсяги продажів в Україні і світі. Саме тому найбільша тематична частина конференції буде присвячена лохині високорослій.

    В ході заходу буде йти мова і про особливості вирощування, продажів і переробки інших популярних культур – суниці садової, малини і чорної смородини, ожини, а також нішевих культур, зокрема - жимолость, порічки, аронія, обліпиха і т.д., які поступово набувають популярності.

    Окремий тематичний блок буде присвячений зберіганню, - насамперед, технологій заморозки ягід, і переробки ягідної продукції. Саме переробка дозволяє створити додану вартість, а значить - нові робочі місця і успішний бізнес для ягідівників.

     На другий день конференції заплановано бізнес-тур на провідні ягідні підприємства західного регіону. В маршрут включено підприємство, що спеціалізується на вирощуванні лохини та суниці садової  - ТОВ «B.B. Group» (ТзОВ «Блюбері Груп»), де відбудеться майстер-клас із зимової обрізки лохини від відомих експертів із ягідництва. Ще один бізнес-партнер туру - ТзОВ «Агрохолдинг «Грін Плант», де на високому технологічному рівні займаються вирощуванням і заморожуванням власної ягоди та надають послуги із заморожування і підготовки до продажу плодово-ягідної продукції для інших аграріїв.

     

    Головна мета конференції – надати українським фермерам ключі до створення максимально повної моделі успішного бізнесу на ягодах, а саме: вирощування і реалізація фреш-продукції, заморозка, переробка і т.д . Завдання, яке ставлять перед собою організатори - медіа-група «Технології та Інновації» – розвиток і популяризація сучасних технологій вирощування та переробки ягід, сприяння продажу й експорту української ягоди.

     

    Учасники конференції: власники, керівники і головні агрономи ягідних та садівничих господарств, керівники і головні спеціалісти комплексів із заморозки продукції та переробних підприємств, виробники соків, вин, міцних напоїв на основі ягід, початківці-фермери і всі ті, хто планує успішний бізнес, пов’язаний з ягідництвом.

     

    Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників господарств та підприємств!

     

    Головний Галузевий партнер - Асоціація "Ягідництво України"

    Головний Діловий партнер - "Долина- Агро"

    Генеральний партнер по ЗЗР - компанія Bayer

    Ексклюзивний Технологічний партнер - компанія "Профполив"

    Генеральний Юридичний партнер - компанія "Пахаренко і партнери"

    Генеральний Інформаційний партнер - ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА

    Головний Інформаційний галузевий партнер - журнал "Ягідник"

    Медіа-партнери - "Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації", Profihort, Info Shuvar, АПК-Інформ:овочі і фрукти, ТРК «Ритм».

     

    Умови участі в конференції:

     

    Для виробників сільгосппродукції - вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі 1 день без бізнес туру - 1500 грн.

     

    Для не виробників сільгосппродукції - вартість участі - 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі 1 день без бізнес туру - 3000 грн.

     

    (У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у презентації фруктів і ягід, а також напоїв та страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

     

    Членам Асоціації «Ягідництво України» надається знижка на участь 10%!

     

    Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

    Ірина Петронюк, тел.: +38 096 49 16 692

    Ірина Калюжна, тел.: +38 096 458 7682

    Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516

    Анна Панкратенкова: +38 097 75 92 583

  • 2021-06-01 09:00 - 2021-06-04 18:00

    Нові дати Міжнародної конференції з чорної смородини: побачимось у Львові 1-4 червня 2021 року!

    Асоціація «Ягідництво України» та Міжнародна асоціація чорної смородини (IBA) продовжує працювати над організацією Сьомої Міжнародної конференція з чорної смородини! Отже пропонуємо Вас запланувати нові дати події!

    Сьома міжнародна конференцію з чорної смородини відбудеться 1-4 червня 2021 року у Львові.