Асоціація «Ягідництво України» за підтримки проекту «USAID» запрошує на професійний тренінг «Збільшення прибутковості підприємства з вирощування лохини». Тренером виступить польський експерт Павло Вавріщук (PAWE? WAWRYSZCZUK, Polana LTD).
Захід відбудеться 2 серпня на базі одного з провідних підприємств – «Українська ягода», в селі Маркуші Житомирської обл.
Господарство «Українська ягода» спеціалізується на вирощуванні ягідних культур, зокрема – лохина, жимолость, суниця садова, аґрус, малина, смородина чорна, порічка, черешня, та пропонує широкий асортимент якісної і екологічно чистої продукції. Загальна площа ягідних плантацій становить понад 100 га.
Перша частина Тренінгу включатиме Аудит насаджень лохини на підприємстві «Українська ягода», який буде проведено Тренером Павлом Вавріщуком з компанії Polana LTD (Польща). Головна мета – виявлення і усунення негативних нюансів у виробництві лохини та повний аналіз процесів вирощування з метою їх цілеспрямованого регулювання задля збільшення прибутковості виробництва лохини.
Друга частина Тренінгу буде теоретичною, включатиме аналіз Аудиту і розбір технологічних питань вирощування та проходитиме в м. Житомир (броварня “Шульц”, вул. Перемоги, 1 м. Житомир).
Проведення Тренінгу стало можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку».
Для учасників Тренінгу буде організовано трансфер 2 серпня м.Київ – с. Маркуші -м.Житомир – м.Київ, а також welcome-кава та обід.
План тренінгу |
||
Час | Тема | Trener |
10:30 – 11:00 |
Привітання та кава в полі
|
|
11:00 – 13:00 | Оцінка ефективності плантації:
– стан насаджень; – зрошувальної системи; – боротьба з шкідниками та бур’янами; – контроль вологості ґрунту; – обрізка; – урожай; – захист рослин від стресу |
Pawe? Wawryszczuk
|
13:00 – 14:30 | Переїзд в конференц-зал і обід | |
14:30 – 15:00 | Загальні проблеми при вирощуванні чорниці |
Pawe? Wawryszczuk
|
15:00 – 16:30 | Методи зниження виробничих витрат:
– ефективне планування посадки – збільшення плодоношення з плантацій – управління ризиками на місцях |
|
16:30 – 18:00 | Підвищення рентабельності ферми:
– відповідний відбір сортів і сезонність – канали продажів та вимоги – виробничий маркетинг і блокування |
|
18:00 – 18:15 |
Завершення
|
|
18:15 – 20:45 |
Повернення до Києва
|
Вартість участі 1500 грн.
Для асоційованих членів АЯУ знижка 15%.
Для дійсних членів АЯУ знижка 25%.
Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXefR5dFCf-szuFkP4qBUizl8UVRoiQ6DhyiqSQ9eq0KPc7Q/viewform