Міжнародна конференція з органічного ягідництва: висновки та відповіді
23.05.2018

Темпи розвитку органічного ягідництва в Україні вражають: сектор протягом останніх трьох років зростає на 100% щорічно. Наприкінці квітня у Києві пройшла Міжнародна конференція з органічного ягідництва, організована Organic Business School та «Органік Стандарт». Асоціація «Ягідництво України» виступила партнером заходу, а президент Асоціації Ірина КУХТІНА — модератором блоку, присвяченого збуту.

Агротехнології та збут стали провідними темами дводенної конференції з органічного ягідництва. Агротехнологи, виробники, переробники, покупці органічної ягоди та експерти ринку зібралися, аби обговорити найголовніші проблеми та перспективи галузі.

Читайте пост-реліз з конференції на офіційному сайті Organic Business School, щоб дізнатися:
– Чи будуть прибутки в органічному ягідництві вищими за фінансові результати традиційних ягідників?
– Чи справді органічна плантація «росте сама по собі»?
– Боротися із хворобами та шкідниками без фунгіцидів та інсектицидів: місія здійсненна?
– Що краще: поступове масштабування, чи якнайбільша площа на старті ягідного бізнесу?
– Яких ягід потребує ринок (культури, сорти, якість)?
– Що потрібно, аби продати органічну ягоду за найліпшою ціною?
– Як побудувати гарні стосунки між виробником та покупцем ягідної продукції?